Det här är vi

 

Winterkvist.com är ett familjeföretag, bildat 1989. På den tiden jobbade vi med informations- och datasäkerhet och hette Computer Security Center.  Vi jobbar fortfarande med data-och informationssäkerhet men nu under namnet Winterkvist.com. Hela namnet är Winterkvist Design AB om vi ska vara riktigt formella och korrekta.

Vi kallar oss proffs på Internet och har jobbat med information i olika former i mer än 30 år. 

Hemsidor bygger vi baserade på WordPress. Det är världens mest använda lösning för bloggar, hemsidor och nätbutiker Det är ett användarvänligt system för att sköta, uppdatera och underhålla din webbplats.

Vi designar allt som går att designa, visitkort, mässmontrar, bilar, broschyrer, kartonger, USB-minnen, kameraband och profilkläder, bara för att ta några exempel.

Vi gillar bilder

Vi fotograferar och har du behov av rörliga bilder, video, så ordnar vi det också. Vi gillar det här med fasta priser också och du får i normalfallet alltid en offert på det vi ska göra. Då vet du som kund vad du får och vad det kommer att kosta.

Vi har eget webbhotell, egen molntjänst och egna e-postservrar och kan ta hand om alla dina nättjänster så att du bara behöver vända dig en enda leverantör – oss.

 

Mikael Winterkvist

Designer och projektledare. Har jobbat som journalist i många år och designat alltifrån tidskrifter till bilar och visitkort. Svag för elektroniska leksaker och i hans värld är det helt okej med en mobiltelefon som kostar som lika mycket som en laptop, eller mer. Pryltokig, först med det senaste och med ett skrivbord som domineras av en stor Apple-skärm kopplad till ett ljudsystem som man kan skjuta ut treglasfönster med. Han drar också runt i världen med sin MacBook Pro och sin iPad Pro.

Annars en gammal överlevare från DOS-tiden och som med en tår i ögat kan berätta om sina gamla bat-filer. När Mikael inte sitter framför datorn så  sitter han ofta under ett träd i skuggan nere i Spanien eller så ligger han på golvet och leker med något av sina barnbarn. Håller på New York Islanders i ishockey och har en gång tagit Stefan Persson i hand. Han har även matchtröja signerad av Mats Lindgren på kontoret. Sommartid syns ses han längs Kågeälven med ett flugspö i handen. Mikael har en egen blog – Macken

e-post: mobil: 070-675 18 37

Support

Som kund hos oss vet vi hur viktigt det är att få hjälp, om du behöver, snabbt. Därför har alla vår kunder tillgång till en support-tjänst, via e-post där du får svar snabbt, även långt utanför kontorstid. Vi kan inte lova att vara tillgängliga dygnet runt men nästan.

Vi har också tillgång till Sherpas Groups duktig personal och vi har konsulter knutna till vår verksamhet som snabbt kan hoppa in och hjälpa till om det skulle bli nödvändigt.

Driftsstaus hittar du alltid på:
Winterkvist Status

Support finns på:

Winterkvist Support

Teknik

Tekniken ligger i Sherpas trygga händer. Det är i deras skyddade datorhall som vi har alla våra servrar, alla våra system och det är deras tekniska lösningar som sköter övervakningen och som ser till att du och din webbplats finns tillgänglig på nätet.

Vi har dygnet runt-övervakning av alla våra system och det görs säkerhetskopior varje dygn. I den översynen inför tillsyn och kontroll av din webbplats. Handlar det inte om viktiga säkerhetsuppdateringar så uppdateras alla dina plugins och till varje måndag morgon. Säkerhetsuppdateringar installeras naturligtvis omgående.

Besöksadress

Storgatan 126

931 32 Skellefteå

Postadress

Winterkvist Design AB

c/o Mikael Winterkvist

Orkestervägen126

931 46 Skellefteå