Moxee har fått ny hemsida

Bygg- och konsultbolaget Moxee i Luleå har fått en ny hemsida som presenterar alla deras verksamheter, varor och tjänster. Moxee är ett bolag med två huvudsakliga verksamhetsgrenar – byggkonsult och Byggsnickeri.

Ska det byggas nytt, renoveras, läggas tak eller byggas ut – vi kan det mesta inom byggnadssnickeri.

En av våra huvudverksamheter – vi kan vara din hjälp i stor projekt – och i små. Inget jobb är för litet eller för stort förrän vi har titta på uppdraget – så kontakta oss så tar vi det därifrån.

moxee.se

Viktig information till våra kunder

Just nu florera det större mängder spam än normalt och även om vi filtrerar, städar och rensar så slinker spam, ovälkommen, bedräglig reklam igenom våra filter. En del av dessa mail innehåller uppmaningar om att du ska bekräfta en uppdatering, att du måste uppdatera din hemsida eller din e-post.

Klicka ALDRIG på sådana länkar – det är inte vi, Winterkvist.com, som är avsändare även om brevet kan se ut som att det kommer från oss.

Winterkvist.com kommer aldrig att be dig att klicka på en länk för att uppdatera några av de system som du har oss oss. Vi kommer aldrig be dig att klicka på någon länk för att få några mail eller för att saker ska fungera. Vi kommer heller aldrig att skicka ett mail till dig för att berätta att en tjänst kommer att slås av eller upphöra att fungera om du inte klickar på en länk.

Det gäller även alla våra leverantörer – om det exempelvis gäller din leverantör av betaltjänster (e-handel) eller andra tjänster. De kommer aldrig be dig att logga in, be dig att uppdatera några funktioner eller be dig klicka på en länk via e-post.

Markera alla sådana mail som spam och kasta dem!

Ansiktlyftning för EVP AB

EVP AB i Skellefteå har fått en ansiktslyftning, en ny hemsida, ny butik och produktkatalog och en helt ny affärslösning för att hantera garantibevis. Tidigare har Winterkvist.,com färdigställt en ny hemsida åt AmikSweden som ingår i samma industrikoncern.

evpab.se

Gott Nytt År!

Winterkvist.com tillönskar alla kunder, leverantörer vänner och bekanta en God Jul och ett Gott Nytt År!

Den 19 december stängde vi kontoret. Vi finns på plats igen, nästa år den 8 januari.  Brådskande ärenden skickas till .

Ha det bäst nu tills vi syns nästa år, 2024.

 

Winterkvist.com tillönskar alla läsare, besökare, vänner och bekanta – en riktigt God Jul och Ett Gott Nytt År.

En riktigt God Jul och ett riktigt Gott Nytt År!

Nu bubblar det om Stiftelsen för Östersjölaxen!

Stiftelsen för Östersjölaxen har fått nytt utseende, en ny, uppdaterad design.

Kopplingen till laxskyddare är nu ännu tydligare och den som vill stödja stiftelsen i arbetet med att skydda den vilda laxen och den vilda öringen kan göra det direkt med Swish.

Baltic Salmon Fund 

Ricknells Retorik AB har fått en ny hemsida!

Ricknells Retorik AB och Anna Ricknell har varit kund hoss oss länge och vi är stolta över att kunna presentera en helt ny hemsida med helt ny design, nya bilder och ny grafik.

Vi har även tagit fram ett antal videofilmer, presentationer av Anna och hennes verksamhet.

Ricknells Retorik AB

Glad Midsommar!

Nu stänger vi kontoret för i sommar för lite ledighet, bad, jordgubbar och semester. Samtidigt passar vi på att tillönska alla fantastiska kunder, vänner, samarbetspartners och leverantörer en riktigt Glad Midsommar och en riktigt fin sommar.

Kunder som med avtal kan ringa vårt supportnummer, hela sommaren, och övriga kunder har alltid tillgång till vår support via e-post.

Vi syns i augusti igen!

 

 

 

 

Tisdag den 13 juni kl. 19.00

Vår e-posttjänst kommer att ligga nere 1-2 timmar på grund av underhåll och flytt av server.

 

Råneälven har fått en ny hemsida och en ny butik för digitala fiskekort

Råneälven är Sveriges största skogsälv, 21 mil lång och sträcker sig genom 4 kommuner. Källsjön till Råneälven är Råneträsk, vid Dundrets fot. Älven har flera biflöden varav Rörån/Livasälven, som rinner in i Överstbyträsket är det största.

Ranealven.se

Nytt utseende för AmikSweden

Amik/AmikSweden har fått en helt ny grafisk profil och ett helt nytt utseende av hemsida, produkter och butik. Arbetet ingår i ett större projekt där ytterligare två bolag ingår och som ska få ny hemsida, nytt utseende och en helt ny grafisk profil.

I uppdraget ingår även att designa nya produktkartonger, nytt grafisk presentationsmaterial och en teknisk lösning för att dokumentera och licensiera gjorda installationer.

AmikSweden

Kågedalens Ryttarförening har fått en ny hemsida

 

Föreningen grundades 1996 och är en av två kvalitetsmärkta ridskolor i Västerbotten.

Hästintresset sammanför medlemmarna i vår förening och vi har olika sektioner för att kunna möta olika former av hästverksamhet.  Föreningen hör till Svenska Ridsportförbundet, vilket medför att vi även utgår från de policys de ställer kring bl.a. ridskola, hästhållning etc. Läs gärna mer på www.ridsport.se .  Medlemsantalet ligger på ca 450 medlemmar/ år. Alla personer som är medlemmar inom föreningen, ridskoleverksamheten eller i någon sektion, medverkar till att utforma föreningen till vad den är idag!

Vår värdegrund, policy och målsättning medverkar till att Kågedalens Ryttarförening är en lagom stor ridklubb med familjekänsla där alla är välkomna.

Kågedalens Ryttarförening

Här är nya Vuoggatjålme!

 

Samma vackra, unika plats att besöka men nu med nytt utseende och en helt ny lösning – nu kan du boka hela deras utbud direkt på nätet.

Vuoggatjålme

Northland Salmon Reserve – ett laxparadis!

 

Northland Salmon Reserve – tidigare Fällfors Camping har fått nya ägare och en lite annorlunda inriktning. Winterkvist.com fick förtroendet att bygga upp deras nya webbplats.

Northland Salmon Reserve

Nu bommar vi kontoret för sommar och sol

 

Från och med onsdag den 20 juni så är vårt kontor stängt. Vi jobbar hemifrån när vi inte står med ett flugspö i handen vid närmaste älv.
Vi stänger för sommar, sol, fiske och ledighet. Behöver du träffa oss – skicka ett mail till helpdesk så bokar vi ett möte. I annat fall så ses vi igen en bit in i augusti.

Trevlig Sommar!

Bostadsrättsföreningen Fagotten i Skellefteå har fått en ny hemsida

 

Bostadsrättsföreningen, i Sjungande Dalen, har fått en ny hemsida .- designad av Winterkvist.com.

Fagotten.ac

Välkommen North Motion!

 

North Motion är fotografen som lyfter innehållet i dina sociala medier, som fixar bra bilder till din hemsida och som kan hjälpa dig med videor.

North Motion, Jens Burström, hittar du på vårt kontor – North Motion är ny samarbetspartner med Winterkvist.com nämligen. Tillsammans kan vi bygga din nya buytik, dina nya hemsida eller dina nya lösning på nätet – komplett med funktioner, design och layout.

Nu har North Motion ny hemsida – designad av Winterkvist.com.

North Motion

Winterkvist.com presenterar stolt – Progression Sports AB

 

Progression Sports AB har tagit fram träningskompisar för ishockey (innebandy inom kort). Gunner – en målvakt och Screenguy som kan agera som en back.

Du hittar Den nya hemsidan på: Progression Sports AB 

 

En riktigt God och Glad Påsk!

 

Winterkvist.com blir teknikleverantör till laxportalen.se/fiskeportalen.nu

Östersjälaxälvar i samverkan har valt Winterkvist.com som teknikleverantör till en lösning för att sälja fiskekort, fiskeguider, övernattningar med mera på nätet.

laxportalen.se och fiskeportalen.nu är en webbplats där landets förvaltningsorganisationer ska kunna sälja fisketkort och andra produkter och tjänster kopplade till fisketurism och sportfiske. den nya webbplatsen kommer att lanseras i tid för 2022 års fiskesäsong – det vill säga någon gång i månadsskiftet april/maj.

 

Winterkvist.com levererar ny lösning till Länstyrelsen i Norrbotten

Ny lösning för försäljning av fiskeplomber

Winterkvist.com har designat, utvecklat och levererat en teknisk lösning för försäljning av fiskeplomber till Länstyrelsen i Norrbotten. I Lainoälv pågår ett försök med försäljning av så kallade laxplomber i kombination med obligatorisk fångstrapportering. Varje lax som fångas och som tas upp ska förses med en speciell plomb som alla sportfiskare måste köpa. Fisket är dessutom hårt kvoterat vilket ställt speciella krav på helt nya, skräddarsydda funktioner.

Den nya hemsidan och butiken kommer att tas i drift under den kommande säsongen och preliminärt lanseras hemsidan under april/maj månad i tid för den kommande fiskesäsongen.

 

www.treac.se – Treac AB

Treac AB – familjeägt investeringsbolag har fått en ny hemsida 

Den nya hemsidan har fått nytt utseende, ny grafik, ny struktur och har anpassats till Treacs verksamhet som idag står av Treac Industri och Treac Innovation.

treac.se

 

Nu har vi lite prylar till salu

Säljes – videokamera, MacBook Pro (SÅLD) och iMac 5K 27-tum (SÅLD)

Nu är det dags att byta ut en del hårdvara och göra sig av med saker som vi inte använder längre.

Du hittar all information om prylarna på vår blogg – Magasin MACKEN

 

God Jul och Gott Nytt År!

Winterkvist.com tillönskar alla kunder, leverantörer vänner och bekanta en God Jul och ett Gott Nytt År!

Den 20 december stänger vi kontoret (ett kontor som stått tomt stora delar av 2021). Vi finns på plats igen, nästa år den 20 januari.  Brådskande ärenden skickas till .

Ha det bäst nu tills vi syns nästa år, 2022, ett år som förhoppningsvis ska bli ett bättre år än 2021.

 

Om buggarna i log4j

Just nu rapporteras det mycket om buggar i ett verktyg som väldigt många företag och organisationer använder ute på nätet – log4j.
Buggarna är synnerligen allvarligt och en sårbar server kan kapas, tas över med alla problem som det innebär.

Vi har undersökt våra egna system (våra egna servrar) och är inte drabbade. Vi har trots det ökat övervakningen och kontrollen av alla våra system och håller ett öga på utvecklingen.

 

Ny får Treac AB en ny hemsida

Treac AB får inom kort en ny hemsida med ett nytt, uppdaterat utseende. Premiär och lanseringen under vintern 2021.

 

Winterkvist.com designar ny hemsida och ny webbutik åt Ricknells Retorik

Winterkvist.com är i full färd med att färdigställa en ny hemsida och en ny webbutik åt Ricknells Retorik AB i Skellefteå. Den nya webbplatsen beräknas att tas i drift under hösten/vintern 2021.

 

Winterkvist.com bygger ny hemsidan åt Sunnanå utveckling

Winterkvist.com har fått uppdraget att bygga en ny hemsida åt Sunnanå Utveckling AB. I uppdraget ingår även att utveckla en ny lösning för att kunna saluföra och sälja en del av Sunnanå Utvecklings produkter och tjänster på nätet.

 

Hundskolan Vision utvecklar nu lösning för utbildning på nätet

Hundskolan Vision, Arjeplog, utvecklar en ny lösning för utbildning av hundar – på nätet – i samarbete med Winterkvist.com. Det är en helt ny, skräddarsydd utbildningslösningar som ska ge stupor flexibilitet för när du kan träna din hund, var och hur och på vilket sätt du vill kommunicera med kursledaren och andra kursdeltagare.

 

Winterkvist.com bygger ny affärslösning åt Vuoggatjålme

Winterkvist.com har fått uppdraget att bygga en ny affärslösning för  Vuoggatjålme. I uppdraget ingår att utveckla en ny lösning för att kunna boka vistelser, jakt, fiske och andra upplevelser direkt på nätet i kombination med en helt ny hemsida.

 

Nu stänger vi för semester!

Nu stänger vi kontoret semester och vi drar igång igen den 12 augusti. Via passar också på att önska alla leverantörer, kunder och vänner en riktigt skön sommar.

 

Glad Midsommar!

Nu stänger vi kontoret för i sommar för lite ledighet, bad, jordgubbar och semester. Samtidigt passar vi på att tillönska alla fantastiska kunder, vänner, samarbetspartners och leverantörer en riktigt Glad Midsommar och en riktigt fin sommar.

Kunder som med avtal kan ringa vårt supportnummer, hela sommaren, och övriga kunder har alltid tillgång till vår support via e-post.

Vi syns i augusti igen!

 

Vindelsälvsfiske.se

Förvaltningsorganisationerna i Vindelälven har fått en ny, samlande portal – Vindelälvsfiske.

På den nya portalen samlas alla de organisationer som är verksamma längs en av landets absolut finaste lax- och öringälvar.

Vindelsälvsfiske

 

Winterkvist.com önskar God Jul och Gott Nytt År!

Winterkvist.com tillönskar alla kunder, leverantörer vänner och bekanta en God Jul och ett Gott Nytt År!

Den 21 december stänger vi kontoret (ett kontor som vi inte besökt särskilt ofta under hösten och vintern) för lite ledighet. Vi finns på plats igen (hemmakontoret) den 11 januari. Brådskande ärenden skickas till .

Ha det bäst nu tills vi syns nästa år, 2021, ett år som förhoppningsvis ska bli ett bättre år än 2020.

 

Så här i Coronatider

Vi har sedan flera månader tillbaka valt att hålla vårt kontor på Storgatan 26 stängt – vi jobbar hemifrån

Det betyder att om du vill träffa oss – så tar vi mötet digitalt – via telefon, Skype, Teams eller FaceTime. Underhåll, support och alla övriga tjänster rullar på som normalt. Dessbättre kan via sköta alla våra uppgifter på distans som det digitala bolag som vi nu är. Det gäller även om du behöver vår hjälp i form av support. Det gör vi på distans, digitalt.

Det ser tyvärr ut som om det kan dröja innan du som kund kan “ramla” in spontant hos oss på en kopp kaffe som tidigare. Till dess, ta hand om dig, din verksamhet så hoppas vi att vi kan ses snart igen.

 

Nu drar vi igång vart samarbete på allvar

Winterkvist.com och Nånannan AB delar numera lokaler som bekant och nu drar vi igång vårt samarbete på allvar i form av Afterwork.world – en etikett som vi jobbar under.

Tanken är att bygga lösningar, hemsidor, appar, butiker och vad det nu kan vara och se till att de tjänsterna snurrar på när du inte jobbar. Naturligtvis så ska det vi bygger fungera när du jobbar men du fattar – afterwork – efter jobbet.

afterwork.world

 

Avtal med Stiftelsen för Östersjölaxen

Winterkvist.com har tecknat avtal med Stiftelsen för Östersjölaxen och fungerar nu som Stiftelsens kommunikationsansvarig.

I uppdraget ingår också att ta fram en kommunikationsplan för Stiftelsen i sociala medier, uppdatera och förnya Stiftelsens nuvarande hemsida.

För en hållbar förvaltning av vilda lax- och öringbestånd i Östersjön och dess vattendrag.

Stiftelsen för Östersjölaxen

 

Nu är vi fler på kontoret

Winterkvist.com har flyttat kontoret  – cirka 2-3 meter närmare utgången. Vi har bara bytt rum och vi sitter fortfarande på Storgatan 26.

Vi har blivit fler på kontoret också – Anders Ahlström (DesignBully) har flyttat in tillsammans med Golden-valpen Happy.

Fortfarande gäller, så här i Coronatider, att vi inte är på kontoret mer än då och då – ring och boka tid eller så tar vi det via FaceTime/Teams eller telefon.

 

Nu finns Rickleåns Nedre FVO på nätet

Rickleåns Nedre FVO har fått en ny hemsida

Den nya hemsidan ingår i ett erbjudande till de fiskevårdsområden och fiskeföreningar som är anslutna till Stiftelsen för Östersjölaxen.
Via den nya hemsidan kan du läsa mer om Rickleån och köpa fiskekort.

Rickleåns Nedre FVO 

 

Kontoret är stängt tillsvidare

Winterkvist.coms kontor på Storgatan 26 är stängt

Vårt kontor på Storgatan 26 i Skellefteå hålls stängt tillsvidare. Vi följer myndigheternas rekommendationer att arbeta hemma – då vi har alldeles utmärkta möjligheter att kunna göra det.

Vi håller också digitala möten, via FaceTime, Skype eller telefon. Vill du nå oss så är det bara att slå en signal.

 

Liljas startar webbhandel

Liljas i Skellefteå drar igång webbhandel där du kan köpa konstnärsmaterial – direkt på nätet

Till Liljas Hemsida

Macken startar nyhetsbrev

Winterkvist.com har en blogg, Macken, som nu drar igång ett nyhetsbrev. 

– Macken har haft en smått fantastiskt utveckling de senaste åren. Macken startade som en slags dagbok om datasäkerhet och har idag utvecklats till ett nyhetsmagasin med en trogen ska läsare, säger Mikael Winterkvist.

Macken handlar om en digital livstil med texter om film, video, tv, musik och dataspel. Här finns en egen avdelning om amerikansk politik, Pokémon GO, Nintendo Switch, krönikor, gratisprogram, reportage och sociala medier. Sammanlagt finns nära 30 000 texter publicerade och nu alltså även ett eget nyhetsbrev.

Till Macken

Välkommen Skellefteå Yogaskola!

Skellefteå Yogaskola har flyttat in mitt emot vårt kontor på Storgatan 26. Samtidigt med det och starten av verksamheten så har vi fått förtroendet att designa en ny hemsida, rita en logotyp och formge företaget.

Skellefteå Yogaskola

Från oss alla till er alla –
En riktigt God Jul och ett Gott Nytt År!

Winterkvist.com önskar alla en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År.

Kontoret är stängt från den 20/12 till den 7/1-2020.

Nu har Krysset fått en egen, ny hemsida

Krysset, klassisk, smått kultförklarad hamburgerrestaurang i Skellefteå finns nu på nätet med en egen hemsida där du hittar lite historia, lite om vad Krysset är och har betytt och så inte minst – all den goda maten.

 

visespåkrysset.se

Livsfabriken har fått ny hemsida

Livsfabriken är ett livsstilsföretag för utveckling av helhetslösningar inom kost, hälsa, livsstilsförändring, social innovation och hållbarhet.

Livsfabriken startades januari 2018, av Emma Cedergren, kostnavigator, dietist och föreläsare på Livsfabriken, som ett komplement till sjukvårdens kostrådgivning. Min filosofi är att se hela människan, hela din situation och anpassa rådgivning och program efter dig, din familj, organisation eller företags bästa förutsättningar.

livsfabriken.se

Välkommen Kågeälvens Nedre FVO

Vi är stolta över att kunna presentera ännu en av våra fina älvar – Kågeälven. Nu är deras nya hemsida klar och lanserad. Bygga och designad av Winterkvist.com.

Kågeälven

 

Glad Midsommar!

Nu stänger vi kontoret för i sommar för lite ledighet, bad, jordgubbar och semester. Samtidigt passar vi på att tillönska alla fantastiska kunder, vänner, samarbetspartners och leverantörer en riktigt Glad Midsommar och en riktigt fin sommar.

Kunder som med avtal kan ringa vårt supportnummer, hela sommaren, och övriga kunder har alltid tillgång till vår support via e-post.

Vi syns i augusti igen!

Lösning för att kontrollera fiskekort

Winterkvist.com lanserar nu en enkel, lättanvänd lösning för att kontrollera sålda fiskekort. En lösning som bygger på att sålda fiskekort snabbt och enkelt kan kontrolleras med hjälp av en QR-kod.

Fiskekortskontrollanterna förses med en app och sedan scannar de sportfiskarens fiskekort (QR-koden) och får då snabbt upp alla orderdetaljer som visar vem som köpt fiskekortet, var och när. Kontrollen av giltiga fiskekort går smidigt och snabbt. I vår lösning för fångstrapporter ingår även rapportdelen som kopplas till ett formulär. Varje enskilt förvaltningsområde, FVO, kan sedan själva bestämma för vilka fiskekort det ska vara krav på fångstrapportering.

Veta mer

Kontakta oss om du vill veta mer om vår lösning för fångstrapporter, våra nätbutiker eller övriga produkter, eller ring Mikael Winterkvist, telefon: 070-675 18 37

Till Er Alla!

En riktigt God och Glad Påsk!

Byske Över FVO

En älv som börjar vid utloppet av Kilversjön en mil sydost om Arvidsjaur beläget i hjärtat av Lappland och mynnar ut i Byske 3 mil norr om Skellefteå.

Byske-norra.se

LaxSkyddare – stå upp för den vilda laxen och öringen

Stiftelsen för Östersjölaxen arbetar för att skapa ett långsiktigt stabil t bestånd av vild Östersjölax och havsvandrande öring. Nu har de startat ett insamlingsprojekt där vi alla namn vara med, bidra och ta ställning – LaxSkyddare.

LaxSkyddare.se

Hopp Trots Allt – om bästa möjliga liv trots prostatacancer

I samarbete med Prostatacancerförbunder och deras lokalförening Guldgubben så har Winterkvist.com utvecklat ich designat en ny hemsida – Hopp Trots Allt. En hemsida och webbplats med samlade erfarenheter från de som fått diagnosen prostatacancer.

HoppTrotsAllt.se 

Ny design, logotyp och grafisk profil för Guldgubben

Prostatacancerföreningen Guldgubben I Skellefteå har uppdaterat sin grafiska profil, fått ett nytt utseende och en ny logotyp – allt designat och framtaget av Winterkvist.com. 

Guldgubben 

Välkommen till nya Advokatbolaget 

Advokatbolaget här bytt logotyp, grafisk profil och fått ett helt nytt, uppdaterat och fräscht utseende. Jobbet och uppdateringen är ett samarbete mellan Winterkvist.com och Henson.

Advokatbolaget 

God Jul och Gott Nytt År!

Winterkvist.com tillönskar alla kunder, medarbetare, samarbetspartners och vänner en riktig God Jul och ett riktigt Gott Nytt År! 

Kontoret är stängt från och med den 22 december till den 7 januari 2019. Kunder med avtal har direktnummer för akuta ärenden och ni övriga kan använda helpdesk-adressen om ni måste nå oss. Ha nu en riktigt bra, ledig, långhelg så syns vi, laddade med nya krafter, nästa år.

Därför avvaktar vi med WordPress 5

Just nu så rullas en stor uppdatering av WordPress ut, WordPress 5, som innehåller en hel ny editor, bland annat. Då detta är en stor uppdatering och inte en viktig säkerhetsuppdatering så har vi beslutat att avvakta med att uppdatera till den nya versionen.

Det finns en lång rad av plugins/tillägg som ska uppdateras för att fungera tillsammans med den nya versionen och vi har sett en del rapporter om konstaterade kompabilitetsproblem. För att inte störa driften av hemsidor, butiker och andra webbplatser så kommer vi sannolikt inte att uppdatera till WordPress 5 förrän en bit in på 2019. Vi kommer då att se till att alla kunder behåller den tidigare editorn, Classic, så att allt fungerar som tidigare. 

SunnanåCupen har fått en egen hemsida

Norrlands största futsal cup har fått en egen hemsida, en egen grafisk profil och en egen logotyp. Winterkvist.com fick förtroendet att skapa cupens nya utseende, design och nya plattform i den digitala världen 

SunnanåCupen

Skellefteå Skidklubb i helt ny dräkt

Ja alltså, skidåkarnas dräkter har vi inte ändrat på men väl klubbens hemsida. Skellefteå Skidklubb har fått ett helt nytt seende på nätet. Vi har designat en ny. modern hemsida med information om klubbens verksamhet, skidåkning som motionsform och inte minst – massor med bilder

Skellefteå Skidklubb

PlåtIsol AB har fått en ny hemsida

Winterkvist.com fick förtroendet att uppdatera Skellefteå-föreatget PlåtIsols hemsida med en helt ny lösning. Den nya hemsidan innehåller också bilder som togs av oss för den nya designen och det nya utseendet.

PlåtIsol AB

Glad Midsommar – nu stänger vi för semester!

Winterkvist.com önskar alla kunder, besökare och samarbetspartners en riktigt trevlig midsommar. Samtidigt vill vi också passa att berätta att kontoret nu stänger för semester. Vi öppnar igen den 6/8.

Winterkvist.com sponsrar Sunnanå Cupen

Sunnanå Cupen är Norrlands största inomhusturnering i fotboll, futsal. winterkvist.com stöder nu cupen,. arrangemanget och turneringen med en helt ny grafisk profil, ett nytt varumärke, ny logotyp och en ny hemsida. Lanseringsdatum för den nya hemsidan är ännu inte  bestämd.

Liljas Inramning får nytt utseende

Winterkvist.com har nu uppdaterat och flyttat över Liljas Inramning i Skellefteå till en helt ny plattform och samtidigt uppdaterat layout och design. 

Liljas Inramning

Angående GDPR

Den 25 maj så träder EU:s nya dataskyddsförordning i kraft, GDPR,  ”General Data Protection Regulation”.

De nya reglerna ställer nya krav på alla som lagrar personuppgifter och vi som leverantör är bland annat skyldiga att skydda den information vi lagrar. Winterkvist.com har ett kundregister där du och uppgifter om dig kan ingå tillsammans med information om dina domäner, webbplatser och annan information. Vi lagrar inte och har inte lagrat mer information än vad som är nödvändigt för att vi ska kunna sköta våra åtaganden mot dig som kund.

Enligt GDPR måste vi fråga er som kund om vi får lagra era personuppgifter i våra system för hantering av era kundärenden. Det betyder att vi kommer att lagra namn, adressuppgifter, telefonnummer, kundnummer, företagets registreringsnummer och aktuella e-postadresser. Den här informationen lämnar vi inte vidare till tredjepart utan ert godkännande. 

Det är uppgifter som vi behöver för att sköta vårt uppdrag och för att kunna hjälpa er med de eventuella önskemål som ni har som kund. Det är ett kundregister för att beskriva det vi lagrar, kortfattat.

Vill ni inte finnas kvar i vårt register så ber vi er kontakta oss. Detsamma om ni tror att informationen kan vara inaktuell.

Har ni inte några invändningar så behöver ni inte göra någonting. 

Med vänliga hälsningar

Winterkvist.com

Störningar och nedtid för hemsidor

Under gårdagskvällen så flyttades våra webbservrar av vår suveräna leverantör Jeloin. Detta för att ge ännu bättre prestanda och högre stabilitet och tillförlitlighet. Från klockan 20.00 och fram till strax efter midnatt så ledde till det till att några av våra kunders hemsidor låg nere korta stunder. Vi beklagar störningarna. Nu fungerar alla webbservrar som de ska igen och flytten är genomförd.

Hundskolan Vision och Webdog får helt ny teknisk plattform

Vi har nu slutfört två steg av tre i arbetet att uppdatera Hundskolan Visions och Webdogs tekniska plattform. Winterkvist.com har byggt en helt ny nätbutik för Webdog och en ny hemsida åt Hundskolan Vision. Det innebär att butik och hemsida numera är integrerade med varandra. Det tredje steget är att bygga en app för båda tjänsterna. Appen beräknas kunna lanseras under maj månad.

Hundskolan Vision 

Winterkvist.com stöder Skellefteå Skidklubb

Winterkvist.com stöder Skellefteå Skidklubb som sponsor och har byggt en ny hemsida som lanseras under april/maj månad. I vårt sponsoruppdrag ingår också vår molntjänst och andra digitala tjänster som Skellefteå Skidklubbs styrelse, funktionärer och medarbetare kommer att använda i verksamheten.

En överfull hårddisk ställde till det

Strax före sjutiden nu på morgonen (5 april) så fick vi störningar i driften av våra webbtjänster, butiker, bloggar och hemsidor. Det var en en hårddisk som helt enkelt blivit överfull, utan att varna för det. I normalfallet så ska våra övervakningssystem ha kontroll på hårddiskar och innehåll men av oklar anledning så fungerade det inte det med just den här hårddisken. Efter en knapp timme så hade vi hittat felet, åtgärdat det och startat om alla tjänster som nu ska fungera normalt igen.

Vi beklagar det avbrott som problemet orsakat för våra kunder. 

Ny butik till Åbyälven

Åbyälven har fått en ny nätbutik och en ny app. Butik och app lanseras under april/maj månad. 

Ånbyälvens fiskekortsbutik

Till er alla!

Winterkvist.com sponsar SkidSM 2018

Under SkidSM 2018 I Skellefteå så kommer Winterkvist.coms Mikael Winterkvist att finnas på plats och fungera som pressansvarig. I skrivande stund pågår en massa förberedelsearbete och du kan följa det och sedan tävlingarna, i bildväg och textväg,  på Instagram och på Facebook.

Resultat tider och annat hittar du på skidsm2018.se 

Arjeplognytt – ny design och ny teknik

Nu har en helt ny version av Arjeplognytt lanserats vilket är det första stora steget till att helt byta publiceringsplattform för den digitala lokaltidningen. Nästa steg är att färdigställa en komplett mobil version tillsammans med en app.

Tidningens logotyp och hela grafiska profil har även uppdaterats av Winterkvist.com

Arjeplognytt

Ny teknisk lösning till fiskekort.se

Winterkvist.com har fått uppdraget att flytta över Sveriges största webbplats för att köpa fiskekort, Sportfiskarnas fiskekort.se, till en helt ny teknik plattform och lösning. Arbetet kommer att löpa från september 2017 till april 2018. I arbetet ingår n y försäljningslösning för fiskekort, ny hemsida, ny app och ny redovisningslösning

fiskekort.se

God Jul och Gott Nytt År!

Vi tillönskar alla läsare, alla hemsidesbesökare, alla kunder, leverantörer och samarbetspartners en riktigt God Jul och ett Gott Nytt År! Vi köper som vanligt inte presenter till våra kunder och samarbetspartners utan skänker pengar till projekt som vi tycker att är värda att stödja.

I år stöder vi utbildning av barnmorskor i Afghanistan, Tor-projektet och WWF.

Nu stänger vi vårt kontor fram till den 8 januari och tar lite ledigt.

Ny hemsida till FSBS

Winterkvist har levererat en ny webbplats, hemsida och medlemsportal åt Föreningen Sveriges Bygglovgranskare och byggnadsnämndsSekreterare.

fsbs.se

Ny hemsida till EK Interiör AB

Vi fick förtroendet att skapa en ny hemsida åt Ek Interiör AB och såg också till att ta nya bilder på en del allt det Eva Karlberg skapat under åren.

EK Interiör AB

Ny affärslösning till MacSupport

Winterkvist.com har utvecklat en ny affärslösning för Sveriges största återförsäljare av Apple-prylar, MacSupport. I lösningen ingår en avtals- och abonnemangsberäkningsdel som används internt i kombination med en boknings och offertförfrågans del som används mot företagskunder.

MacSupport

Ny butik till Rum1

Winterkvist.com har fått uppdraget att bygga en ny nätbutik till möbel- och interiörsbutiken Rum1. I den nya butiken kommer du att hitta ett urval av Rum1s möbler och inredningsprodukter.

Rum1

Nu är den här – vår nya hemsida!

Vi borde ha tagit tag i projektet långt tidigare och vi borde ha blivit klara långt tidigare men du vet hur det kan bli – kunder och kunders önskemål går före. Nu har vi i alla fall bättrat oss och fått ihop en ny hemsida. Byggd med alla de vekrtyg vi kan erbjuda dig Divi, WordPress, plugins och design.

Det finns en tanke med den nya hemsidan – du kan scrolla direkt på förstasidan och få ett grepp om det vi sysslar med, huvuddragen. I menyn finns sedan mer information för den som är intresserad.

Det finns en tanke med designen också – röriga, fyllda skrivbord ska stå som kontrast till texter och informationen.